Bungalowpark Zuiderzee

  • Vlakbij het IJsselmeer
  • Met een overdekt zwembad
  • Aanlegsteiger bij het vakantiehuis
Categorie:

Beschrijving

Bungalowpark Zuiderzee ligt in het Noord-Hollandse Medemblik. Hier verblijf je in een vakantiehuisje direct aan het water. Het huisje heeft een eigen aanlegsteiger bij het water van De Vliet. Het IJsselmeer en een zandstrand liggen om de hoek.

Dit is een ruim opgezet park met vrijstaande 4- en 6-persoons vakantiewoningen, met aanlegsteiger. Het vakantiehuis van bungalowpark Zuiderzee grenst aan het water van De Vliet en het IJsselmeer ligt vlakbij. Op het vakantiepark huur je een motorboot, sloep, kano of kajak. Dus wil je met de kids op vakantie en zoek je een park met veel mogelijkheden op het water: hier wil je zijn.

Het bungalowpark Zuiderzee is geschikt voor een luxe en ontspannen verblijf. De huisjes hebben openslaande deuren naar het ruime terras en ze hebben een tuin. Loop je het park uit en steek je de weg over, dan ben je bij het zandstrand. Vlakbij vind je Dagrecreatieterrein Vooroever Nesbos.

Kinderfaciliteiten op Bungalowpark Zuiderzee

Op het park is voldoende te doen voor de kinderen. Zo is er een binnenzwembad met glijbaan. Daarnaast vind je er verschillende speelterreinen: een heeft een air-trampoline en een groot speeltoestel. En er zijn sportvelden met mogelijkheden als voetbal, basketbal en beachvolleybal. Bij het centrumgebouw is een klimtoren met glijbaan en schommels. In de zomervakantie is er een recreatieteam aanwezig.

 

Extra informatie

Aanbieder

Individuele aanbieder

Kenmerken

Animatie, Recreatiestrand, Speeltuin, Zwembad

Ligging

Aan een meer

Provincie

Noord-Holland

Soort

Vakantiehuis

Sterren

4 sterren